White Trash Attack

by Lydia Laska

about

The first Lydia Laska ep -now sold out!

"Bandet overbeviser meg med en veldig selvsikker og til tider intens EP som man gjerne kan høre om og om igjen og få med seg nye detaljer hver gang. Tittelsporet er obligatorisk på alle dine mikstaper gjennom høsten. Størst høy fem får bandet i midlertidig for produksjonen som er sannsynligvis den deiligste jeg har hørt i Norge siden Alpine Those Myriads spilte inn sitt debutalbum. Det kjennes ut som om bandet er helt fremme i høytalerne og vrenger ut sjelen sin i svette og intensitet. Det blir som Silver fra helvete midt imellom kunst og alt som kan knuses. Kvalitet!"

8/10
Metal-norge.com


"Etter at tittelsporet og åpningen har blåst ut øregangen sitter man bare og fryder seg over at man muligens har med en bauta av en ep her å gjøre. White Trash Attack er låten som skulle sette standarden for hva man har i vente."

-Musique.np

credits

released June 6, 2006

Music by Kris Vold, Candy Whorehole and Trånn Ciekals.

tags

about

Lydia Laska Oslo, Norway

"Lydia Laska are inspired by bands like Velvet Underground, David Bowie, Sonic Youth and Iggy Pop / The Stooges. Where the acts mentioned above are praised for their innovation, it is clear that Lydia Laska are innovators in 2010, absolutely no question about it."

-Wings of Death
... more

contact / help

Contact Lydia Laska

Streaming and
Download help

Shipping and returns